(Organic) V de Vina Monastrell Rosado

Op en top fruitige Spaanse Rosado. Én nog biologisch ook! Zomerse dorstlesser vol enthousiaste framboosjes en aardbeien. Drink 'm op zo'n 10 °C.

 6,99

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Category:

De Spaanse wijnregio Yecla is geleden in het zuidoosten, in de provincie Murcia. De regio staat bekend om de wijnen gemaakt van de Monastrell druif. Deze wijnen hebben een kenmerkende stijl met aroma's van rijp fruit, specerijen en hebben vaak een volle smaak. Biologische wijnBij de biologische landbouw zijn chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest verboden. De biologische wijn mag alleen van biologisch geteelde druiven worden gemaakt. Hierdoor moet de wijnboer op zoek naar druivenrassen die goed bestand zijn tegen verschillende wijngaardziektes en zoekt hij percelen uit met vruchtbare bodem. Wel mag de wijnboer bijsturen door bijvoorbeeld schadelijke insecten te bestrijden met andere insecten.

Specification: (Organic) V de Vina Monastrell Rosado

Land

Druif

Jaar

Smaak

Afsluiting

(Organic) V de Vina Monastrell Rosado
(Organic) V de Vina Monastrell Rosado
Compare items
  • Total (0)
Compare
0